Meidän tarina

Fintagen tarina alkaa oululaisesta keräilijästä, joka päätyi paikalliselle kirpputorille sattumalta ja innostui elämäntuntuisista tavaroista ja erikoisuuksista, joita ei muualta saanut. Fintagen takana on aito intohimo vintage-esineitä ja -asioita kohtaan.

Vuonna 2019, ajatuksesta syntyi Fintage, kun samainen kirpputori etsi uutta omistajaa ja toiminnan jatkajaa. Fintagen perustaja Tom tarttui mahdollisuuteen ja näin ainutlaatuiset aarteet ja tarinoiden täyteiset tavarat löysivät tiensä myös teidän kaikkien saataville.

Fintage on alusta alkaen ollut paikka tavaroille ja tarinoille, jotka kiertävät keräilijöiltä keräilijöille. Arvopohjamme rakentuu elämää kestävien esineiden ja asioiden ympärille, joiden tarina jatkuu uudessa kodissa. Meille second hand ja kierrätys ei ole vain trendikästä höpinää, vaan perusta koko toiminnalle.Kuntoluokitukset Fintage.fi -verkkokaupassa

Uutta vastaava Kuin uusi! Tuote on sekä ulkoisesti, että sisäisesti loistavassa kunnossa ja valmis uusiin seikkailuihin.
Hyvä Tuote on loistavassa käyttökunnossa ja se näyttää siistiltä. Pieniä elämänjälkiä, kolhuja tai kuhmuja saattaa löytyä, koska elettyä elämää on jo takana.
Kohtuullinen Tuote on jo elämää nähnyt, mutta silti hyvässä käyttökunnossa. Kohtuullinen kunto kertoo siitä, että elämän jälkiä on nähtävissä.
Kunnostettu Vanha tuote on saanut uutta ilmettä pintaan. Kunnostettu tuote on joko korjattu tai käsitelty uudelleen ja siinä saattaa näkyä elämänjäljet.